Lingusta ücretsiz İngilizce dersleri online, pratik ve öğretici

Eğer İngilizce seviyenizi geliştirmek istiyor fakat yoğun olduğunuz için İngilizce dersleri ile ilgili çalışmaya zaman bulamıyorsanız, doğru yerdesiniz. Blogumuzda yer alan ücretsiz İngilizce dersleri online olarak istediğiniz zaman çalışmaya başlayabilirsiniz.

Lingusta ile İngilizceyi nasıl öğrenebilirim diye düşünmeyin. Eş zamanlı olarak çalışabileceğiniz her iki tipte, metin ve işitsel tabanlı ücretsiz İngilizce dersleri online, pratik ve oldukça öğreticidir.

Lingusta ücretsiz İngilizce dersleri online olarak hep yanınızda

İstediğiniz yerde istediğiniz zaman İngilizce öğrenmek için kullanabileceğiniz ücretsiz İngilizce dersleri online ve sürekli yanınızda.

Herhangi bir İngilizce kursuna gitmek için trafikte zaman kaybetmenize gerek yok. Ücretsiz İngilizce dersleri online olarak eposta adresinize gönderiliyor.

Lingusta Metodu audio derslerine eposta adresinizle kayıt olduğunuzda anında ücretsiz İngilizce dersleri online olarak akıllı telefon, tablet veya Mp3 çalarınıza indirebilirsiniz. Böylelikle istediğiniz zaman çalışabilirsiniz.

Lingusta İngilizce dersleri kendi hızınızda yani istediğiniz tempoda devam etmenizi sağlıyor. Her gün saatlerce İngilizce öğrenmek için çalışmanıza gerek yok.

Bu ücretsiz İngilizce dersleri online, keyifli ve kolay

ucretsiz-ingilizce-dersleri

Blog kısmımızda yer alan ücretsiz İngilizce dersleri online ve genellikle 15-20 dakika uzunluğundadır. Lingusta Metodu audio dersleri ise yaklaşık 30 dakika uzunluğundadır.

Eğer İngilizce ders kitapları ve sözlükleri okuyarak saatler harcamaktan yorulduysanız, Lingusta’nın sunduğu ücretsiz İngilizce dersleri online olarak dilediğiniz zaman çalışabilirsiniz.

Çünkü bu dersler size İngilizceyi hızlı ve etkin bir şekilde öğretmek için tasarlanmıştır.

Öğretme tarzımız pratik ve yalındır. İngilizce öğrenmek zor ve kafa karıştırıcı olmamalı. Eğer İngilizce dili konusunda yılmış durumdaysanız veya çalışırken aşırı bilgi yükünden şikayetçiyseniz, Lingusta ücretsiz İngilizce dersleri online, kolay ve keyifli bir şekilde öğrenmenizi sağlayacaktır.

Lingusta Metodu ile İngilizceyi nasıl öğrenebilirim diye düşünmeyin

Lingusta Metodu dinleme ve konuşmaya dayalı bir dil eğitim yöntemidir. Audio Lingual eğitim yaklaşımı üzerine kuruludur. Öğrencinin kendi kendine, hızlı, kolay ve keyifli bir şekilde öğrenmesini sağlar.

Klasik yabancı dil eğitim yaklaşımından farklı olarak, Lingusta Metodu’nun belki de en önemli özelliği, ”biliyorum fakat konuşamıyorum” durumunun önüne geçmesidir. Çünkü öğrenilen her şey konuşmaya dayalı olarak öğretilir.

Biz buna organik öğrenim diyoruz. Tıpkı anadilimiz olan Türkçeyi çocukken önce dinleyerek, taklit ederek ve ardından konuşarak öğrendiğiniz gibi İngilizceyi öğrenmenizi sağlıyoruz.

Grameri büyük oranda dinleme ve konuşma üzerinden öğrenmek mümkün. İlkokula henüz başlamamış beş yaşında bir çocuk ile konuştuğunuzda Türkçe gramer kurallarına uygun bir şekilde konuştuğunu görürsünüz.

Cümle kurulumları, kalıplar, fiil çekimleri, zamanlar, bağlaçlar ve aklınıza gelebilecek tüm gramer konularını çocuklar henüz okuma ve yazma öğrenmeden önce dinleyerek, taklit ederek ve transfer ederek yani konuşarak öğreniyorlar.

Aynı yaklaşımı neden yabancı dil öğrenirken kullanmayalım? Süreci daha hızlı, kolay ve keyifli hale getirmenin yolu aslında buradan geçiyor.

İngilizce kelime öğrenme hafıza tekniği

ingilizce-kelime-ogrenme

Lingusta Metodu çeşitli hafıza tekniklerini de içerisinde barındırıyor. Yeni öğrenilen kelime ve kalıplar, Hermann Ebbinghaus’un keşfettiği unutma eğrisine dayalı olarak planlanıyor.

Bu plana göre yapılan aralıklı tekrarlama unutulmak üzere olan her kelime veya kalıbı doğru zamanda tekrarlatarak uzun dönemli belleğe yerleşmesini sağlıyor. Kullanılan hafıza teknikleri İngilizce kelime öğrenme konusunda son derece yararlı oluyor.

Lingusta Metodu hakkında daha detaylı bilgi almak isterseniz ücretsiz audio derslerimize eposta adresiniz ile kaydolmanız yeterli. Tanışma seansı videomuz ve ücretsiz audio derslerimiz bizzat tecrübe etmeniz sizi bekliyor.

Sonuç

Eğer İngilizce öğrenmek için çalışmaya sıfırdan başlıyorsanız, İngilizceyi nasıl öğrenebilirim diye düşünmeyin. Blogumuzda yer alan ücretsiz İngilizce dersleri online çalışmalarınızda kullanmanız için sizi bekliyor.

İngilizce alfabe, sayılar, günler, aylar, mevsimler, saatler vb. bir çok konuda ücretsiz İngilizce dersleri online olarak sunuyoruz.

Ayrıca İngilizce kelime öğrenme dersi için İngilizcede en çok kullanılan İngilizce kelimeler ile ilgili sayfamızı da mutlaka ziyaret edin. Zira en çok kullanılan bu 1000 kelimeyi anlam ve doğru telaffuz ile öğrenirseniz İngilizceyi büyük oranda anlar duruma gelirsiniz.

İngilizce öğrenme yolculuğunuz ile ilgili düşüncelerinizi, tecrübelerinizi, paylaşmak istediklerinizi veya varsa sormak istediklerinizi hemen aşağıda yer alan cevap yaz kısmından yazabilirsiniz.

1 Yorum

  1. Ben google playden lingApp ı indirdim ama bana direk kullanici adimi ve sifremi istiyor ben bu uygulamaya nasil kayit yapabilirim?

Yorum Yaz